Shop

Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8 inverteres split klíma (3,5 kW)

410,210Ft

Midea MSFAAU-12HRFN8-WIFI Breezeless oldalfali split (3,5 kW)
Ez a beltéri egység mono- és multisplit összeállításban is megvásárolható.
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A+++/A++
Wifi modullal
Beltéri és kültéri egység
Jótállás: 5 év
SEER/SCOP:  8,5/4,6
H-tarifa igényelhető erre a készülékre!

Letölthető termékkatalógus:

Midea Lakossági klíma katalógus

Midea Breezeless katalógus

- +
Cikkszám: MSFAAU-12HRFN8 Kategória: Címkék: , ,
Share

Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8 inverteres split klíma

A Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8 inverteres split klíma a Midea klíma kínálatában a csúcskategóriás modell. Az eladott darabszám alapján ez ma Magyarország egyik legnépszerűbb fűtésre optimalizált prémium légkondicionálója. Önálló fűtésre alkalmas klíma készülék. -25 fok külső hőmérsékletig biztosítja a fűtési üzemet. Gyárilag kültéri csepptálca fagymentesítő fűtéssel van szerelve. A letisztult, modern formavilágú Breezeless+ illeszkedik miden környezethez. Minőségi anyagok felhasználásával készült termék. A klíma beltéri egysége nem sárgul, a kültéri egysége nem korrodálódik. A Midea klíma berendezések híresek a kiváló ár-érték arányukról. Minden lakossági MIDEA légkondicionáló WIFI modullal van szerelve és 5 év a teljes körű jótállás rájuk. Alacsony zajszint jellemzi a Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8 inverteres split klíma (MSFAAU-12HRFN8-WIFI oldalfali beltéri egység és MOB01-12HFN8A kültéri egység) készülékeket.

Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8

Funkciói:

A Midea  Breezeless+ az alábbi funkciókkal rendelkezik: automatikus újraindítás, Turbó mód, alvás automata üzemmód, vészhelyzeti üzemmód, 5 fokozatú kültéri ventilátor, 1 W készenléti üzemmód, mono és multi kompatibilis, fokozatmentes energia szabályozás, fokozatmentes beltéri ventilátor, öntisztítás, gyári beépített karterfűtés, páratartalom ellenőrzés, ECO mód, négy irányú légáram, alacsony hűtőközeg érzékelés. A Midea MSFAAU-12HRFN8-WIFI Breezeless+ további jellemzői: golden fin hőcserélő, függőleges és vízszintes irányú automatikus légterelés, nagy sűrűségű szűrő, csepptálca fűtés, automatikus hiba diagnosztikai funkció, rozsdaálló kültéri burkolat, hűtés alacsony hőmérsékleten, gyári wifi vezérlés, 24 órás időzítő, 8 Celsius fok temperálás, kétoldali cseppvíz elvezetés, lamella memória funkció, energia fogyasztás ellenőrzése a mobil applikációval, gyors üzembe helyezés, szuper ionizátor, bio szűrő, gold catalyst szűrő. A  a légcsatorna és a ventilátorok aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a Midea Breezeless MSFAAU-12HRFN8 inverteres split klíma ultracsendes működését. A működési zaj alacsony: mindössze 20 dB.  A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában.

Midea Breezeless oldalfali inverteres split klíma tulajdonságai:

 • Ultra csendes működés: kevesebb, mint 20dB. A légcsatorna és a ventilátor teljesen új aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a hűvös levegő sima átjutását, minimális súrlódással, aminek eredményeként a működési zaj alacsony.
 • TwinFlap™ technológia:  Nincs többé dermesztőén hideg légáram! A külső és belső légterelő szárnyak segítségével pontosan kiválaszthatja a helyiségbe befújt légáram lágyságát. A kettős terelőlemez eltéríti, hajlítja és szétszórja a hideg légáramot, így a hűtés többszintű lágyságát biztosítva.
 • Intelligens szem: a készülék felismeri az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtési módban, ha 30 percen keresztül nem érzékel mozgást, a berendezés automatikusan csökkenti a működési frekvenciát, ezzel csökkentve az energiafelhasználást. Amennyiben érzékeli az emberi jelenlétet a helyiségben, automatikusan újraindul és folytatja a megkezdett működést.
 • Beépített Wi-Fi vezérlés: a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is vezérelhetjük, ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk a hőmérsékletet, az időzítőjét beállíthatjuk, stb…
 • Éjszakai alvás üzemmód: a készülék a megadott paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.
 • Szuper hűtés üzemmód: maximális teljesítmény egy gombnyomásra; a kifújt levegő hőmérséklete 40 másodpercen belül eléri a 23 Celsius fokot.
 • Csepptálca fűtés: télen, fűtés üzemmódban a kültéri egység a kültéri levegőből  hőt von el, ezáltal a hűtőbordákra a köd és a pára képes ráfagyni. A készülék intelligens leolvasztással rendelkezik, és időközönként leolvasztja magát. A leolvasztás során az olvadt víz a csepptálcába folyik, és amennyiben nincs csepptálca fűtés, a leolvadó víz újra megfagyhat, és ez további gondokat okozhat. Azon kívül, hogy jégcsapok lóghatnak a klímáról, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma tartószerkezete.
 • Karterfűtés: a kompresszor hidegben is már indításkor  optimális hatásfokkal üzemel a kompresszortartályba integrált fűtésnek köszönhetően.
 • 4 irányú légáram: a készülék vízszintes és függőleges irányban is tereli a levegőt, így a helyiség legeldugottabb helyeire is eljuttatva a hűtött,  a fűtött, illetve a megtisztított levegőt.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: a midea breezeless 5 fokozatban tudja szabályozni a kültéri ventilátor sebességét.
 • Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.
 • 24 órás időzítő: a készüléket lehet időzíteni kikapcsolásra, de akár bekapcsolásra is.
 • Energiatakarékos (ECO) üzemmód:  ECO üzemmódban  a kisebb energiafelhasználás érdekében alacsonyabb motorfordulaton üzemel a készülék.
 • Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzáskörzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg termékeinket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Letölthető dokumentumok

Megfelelőségi nyilatkozat

Midea Breezeless használati útmutató

Midea Breezeless távirányító használati útmutató

Midea Breezeless 3,5 kW  H-tarifa igazolás MVM

Midea Breezeless + termék videó

Midea BreezeleSS a legjobb társ egy tökéletes otthonban!

Érdekelhetnek még…

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.