Shop

Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8 inverteres split klíma (2,6 kW)

388,620Ft

Midea MSFAAU-09HRFN8 WIFI Breezeless oldalfali split (2,6 kW)
Csak monosplit összeállításban vásárolható meg.
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A+++/A++
Wifi modullal
Beltéri és kültéri egység
Jótállás: 5 év
SEER/SCOP:  8,5/4,3
H-tarifa igényelhető erre a készülékre!

Letölthető termékkatalógus:

Midea Lakossági klíma katalógus

Midea Breezeless katalógus

- +
Cikkszám: MSFAAU-09HRFN8 Kategória: Címkék: , ,
Share

Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8 inverteres split klíma

A Midea Breezeless  MSFAAU-09HRFN8 inverteres split klíma a Midea klíma kínálatában az egyik csúcskategóriás modell. Az eladott darabszám alapján ez ma Magyarország egyik legnépszerűbb fűtésre optimalizált prémium légkondicionálója. Önálló fűtésre alkalmas klíma készülék. -25 fok külső hőmérsékletig biztosítja a fűtési üzemet. Gyárilag kültéri csepptálca fagymentesítő fűtéssel van szerelve. A letisztult, modern formavilágú Breezeless+ illeszkedik miden környezethez. Minőségi anyagok felhasználásával készült termék. A klíma beltéri egysége nem sárgul, a kültéri egysége nem korrodálódik. A Midea  klíma berendezések híresek a kiváló ár-érték arányukról. Minden lakossági MIDEA légkondicionáló WIFI modullal van szerelve és 5 év a teljes körű jótállás rájuk. Alacsony zajszint jellemzi a Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8 inverteres split klíma(MSFAAU-09HRFN8-WIFI oldalfali beltéri egység és MOB01-09HFN8A kültéri egység) készülékeket.

Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8

Funkciói:

A Midea Breezeless inverteres split klíma az alábbi funkciókkal rendelkezik: automatikus újraindítás, Turbó mód, alvás automata üzemmód, vészhelyzeti üzemmód, 5 fokozatú kültéri ventilátor, 1 W készenléti üzemmód, mono és multi kompatibilis, fokozatmentes energia szabályozás, fokozatmentes beltéri ventilátor, öntisztítás, gyári beépített karterfűtés, páratartalom ellenőrzés, ECO mód, négy irányú légáram, alacsony hűtőközeg érzékelés, golden fin hőcserélő, függőleges és vízszintes irányú automatikus légterelés, nagy sűrűségű szűrő, csepptálca fűtés, automatikus hiba diagnosztikai funkció, rozsdaálló kültéri burkolat, hűtés alacsony hőmérsékleten, gyári wifi vezérlés, 24 órás időzítő, 8 Celsius fok temperálás, kétoldali cseppvíz elvezetés, lamella memória funkció, energia fogyasztás ellenőrzése a mobil applikációval, gyors üzembe helyezés, szuper ionizátor, bio szűrő, gold catalyst szűrő. A  a légcsatorna és a ventilátorok aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a Midea Breezeless MSFAAU-09HRFN8 inverteres split klíma ultracsendes működését. A működési zaj alacsony: mindössze 20 dB.  A Midea részt vesz az Eurovent tanúsító programban, Eurovent légkondicionálók kategóriában.

 

Midea Breezeless oldalfali inverteres split klíma tulajdonságai:

 • Ultra csendes működés: kevesebb, mint 20dB. A légcsatorna és a ventilátor teljesen új aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a hűvös levegő sima átjutását, minimális súrlódással, aminek eredményeként a működési zaj alacsony.
 • TwinFlap™ technológia:  Nincs többé dermesztőén hideg légáram! A külső és belső légterelő szárnyak segítségével pontosan kiválaszthatja a helyiségbe befújt légáram lágyságát. A kettős terelőlemez eltéríti, hajlítja és szétszórja a hideg légáramot, így a hűtés többszintű lágyságát biztosítva.
 • Intelligens szem: a készülék felismeri az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtési módban, ha 30 percen keresztül nem érzékel mozgást, a berendezés automatikusan csökkenti a működési frekvenciát, ezzel csökkentve az energiafelhasználást. Amennyiben érzékeli az emberi jelenlétet a helyiségben, automatikusan újraindul és folytatja a megkezdett működést.
 • Beépített Wi-Fi vezérlés: a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is vezérelhetjük, ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk a hőmérsékletet, az időzítőjét beállíthatjuk, stb…
 • Éjszakai alvás üzemmód: a készülék a megadott paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.
 • Szuper hűtés üzemmód: maximális teljesítmény egy gombnyomásra; a kifújt levegő hőmérséklete 40 másodpercen belül eléri a 23 Celsius fokot.
 • Csepptálca fűtés: télen, fűtés üzemmódban a kültéri egység a kültéri levegőből  hőt von el, ezáltal a hűtőbordákra a köd és a pára képes ráfagyni. A készülék intelligens leolvasztással rendelkezik, és időközönként leolvasztja magát. A leolvasztás során az olvadt víz a csepptálcába folyik, és amennyiben nincs csepptálca fűtés, a leolvadó víz újra megfagyhat, és ez további gondokat okozhat. Azon kívül, hogy jégcsapok lóghatnak a klímáról, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma tartószerkezete.
 • Karterfűtés: a kompresszor hidegben is már indításkor  optimális hatásfokkal üzemel a kompresszortartályba integrált fűtésnek köszönhetően.
 • 4 irányú légáram: a készülék vízszintes és függőleges irányban is tereli a levegőt, így a helyiség legeldugottabb helyeire is eljuttatva a hűtött,  a fűtött, illetve a megtisztított levegőt.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: a midea breezeless 5 fokozatban tudja szabályozni a kültéri ventilátor sebességét.
 • Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.
 • 24 órás időzítő: a készüléket lehet időzíteni kikapcsolásra, de akár bekapcsolásra is.
 • Energiatakarékos (ECO) üzemmód:  ECO üzemmódban  a kisebb energiafelhasználás érdekében alacsonyabb motorfordulaton üzemel a készülék.
 • Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzáskörzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Midea termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg termékeinket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Letölthető dokumentumok

Megfelelőségi nyilatkozat

Midea Breezeless használati útmutató

Midea Breezeless távirányító használati útmutató

Midea Breezeless 2,6 kW  H-tarifa igazolás MVM

Midea Breezeless+ termék videó

Midea BreezeleSS a legjobb társ egy tökéletes otthonban!

Érdekelhetnek még…

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.