Rólunk

Janka Gyetvai
Janka Gyetvai
2022-08-04
Nagyon profik, precízek és pontosak voltak. Maximálisan meg vagyok elégedve velük, csak ajánlani tudom!
Barath Andras
Barath Andras
2022-08-03
A másik szobában is inverteres klima van, egy Midea Aurora. Nekem bejött. De ez még jobb. Az sem fogyaszt sokat, de ez még annyit sem. Fogyasztásmérővel mértem, 25C-ra rakva ECO mode bekapcsolva, ha elérte az hőfokot, visszavesz a tempóból, és 120W-ot fogyaszt, és hideg van a szobában(15M2) Az üzletben segítőkészek, elmagyaráznak mindent ha kérdés van. A szakemberekkel is megvagyok elégedve.
Bence Tóth
Bence Tóth
2022-07-27
A szerelők időben érkeztek, nagyon profi tiszta és gyors munkát végeztek. Mindenkinek ajánlani tudom őket, korrekt cég.
László Farkas
László Farkas
2022-07-26
Tamás és Gergő remek munkát végzett, köszönöm! Ja a cég is szuper, köszi!
zsolt attila balla
zsolt attila balla
2022-04-06
A szerelő a megbeszélt időben érkezett. Nem kapkodósan, de lendületesen és alaposan dolgozott. Rendet hagyott maga után. Megbízható szolgáltatás!
Ferenc Fischer
Ferenc Fischer
2022-03-30
Pontos és precíz munkát végeztek. Köszönöm!
Tamásné Lukács
Tamásné Lukács
2022-03-25
Minden rendben volt és profi munkát végeztek meg vagyunk elégedve
Péter Cseh
Péter Cseh
2022-03-22
Preciz munka, korrekt tajekoztatas, jo arak!
Ernő Csala
Ernő Csala
2022-03-16
A szerelő a megbeszélt időben érkezett. Nem kapkodva, de mégis ütemesen végezte a berendezések tisztítását, karbantartását. Kérdéseimre készségesen válaszolt. Munkája nyomán nem lett vizes a fal, a padló, pedig két bár nyomással permetezte a klímák beltéri egységeiben lévő lamellákat, szűrőket, meg a többit, ami még ott van. Jó érzéssel köszöntünk el egymástól.
Dávid Márki
Dávid Márki
2022-03-08
Tiszta ,gyors, preciz munka .
peter nemet
peter nemet
2022-03-07
Korrekt, pontos, megbízható cég. Ár - érték arányban kiváló. Nem csak terméket értékesítenek, hanem szakszerű és testre szabott megoldásokat kínálnak.
Adrian Toth
Adrian Toth
2022-03-03
Évek óta csak hozzájuk fordulok klíma érékesítés, klímaszerelés, szellőző rendszer telepítése, mindezek rendszeres karbantartása ügyében! Szakértelem, kedves és profi kiszolgálás, pontosság, rugalmasság, szakszerű munkavégzés jellemzi őket és alvállalkozó csapatukat! Csak ajánlati tudom a Társaságot!
Gergely Deák
Gergely Deák
2022-03-03
Rögtön jöttek, magas szakértelemmel beüzemelték a készüléket!!!! Csak ajánlani tudom Őket!
Zsolt Simon
Zsolt Simon
2022-03-02
Profi szakember gárda. Minőségi munka. Nagyon jó ár-érték arány!
Beri Fitó
Beri Fitó
2022-03-02
Szakszerű gyors kivitelezés.Pontosak precízek . Ajánlom mindenkinek.
Norbert Csécs
Norbert Csécs
2022-03-02
Algyőre mentem, a Kastélykert utcába, ahol az üzletvezető szólított meg, aki aktuális feladatát félretéve segített, vette fel megrendelésemet. Előzetes tájékoztatása alapján 1-2 héten belül szerelték volna fel a náluk megvásárolt egységet, azonban nem sokkal később telefonált, hogy lehetőség van az azonnali beszerelésre, amelyet egyik alvállalkozója hajtott végre. Gyorsan, precízen, tisztán dolgoztak. Kiváló választás volt, kifejezetten és bátran ajánlom mindenkinek.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy
2022-03-01
Gyors, precíz munkavégzés.
Tamás Horváth
Tamás Horváth
2022-02-21
Első oszályú ügyfélkezelés!
Mihály Bodó
Mihály Bodó
2022-02-17
Minden a legnagyobb rendben ment, tisztán és gyorsan, ajánlom
Gábor Laudisz
Gábor Laudisz
2022-02-15
Minden rendben ment a hőszivattyú és a klíma vásárlása során. Korrekt és segítőkész személyzet. Csak ajánlani tudom őket.
Emánuel Ilovai
Emánuel Ilovai
2022-01-20
A karbantartás során kiérkező kolléga profin, és gondos alapossággal tette a dolgát. Nagyon meg voltam elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gabriella Ződi
Gabriella Ződi
2022-01-20
Megbízható,precíz munkát végeznek.
Emánuel Ilovai
Emánuel Ilovai
2022-01-20
A karbantartás során kiérkező kolléga profin, és gondos alapossággal tette a dolgát. Nagyon meg voltam elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabolcs Szakál
Szabolcs Szakál
2022-01-18
Pontos, gyors, precíz munkavégzés. Minőségi, szakértő szolgáltatás! Csak pozitívat tudok írni! Köszönöm!
Stúdió Kft. ArtAngyal
Stúdió Kft. ArtAngyal
2022-01-14
Gyors, pontos, precíz és megbízható cég. A megkeresésre gyorsan reagáltak, 1 héten belül már a készülékek is fel voltak szerelve. A beszerelés után még fel is takarítottak maguk után. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki profi céggel szeretne dolgoztatni.
Márton Zsengellér
Márton Zsengellér
2022-01-14
Nagyobb rend volt a szerelés után, mint előtte! Ha egy kicsit olcsóbban dolgoznának, bejárónő helyett őket hívnám!
Stúdió Kft. ArtAngyal
Stúdió Kft. ArtAngyal
2022-01-14
Gyors, pontos, precíz és megbízható cég. A megkeresésre gyorsan reagáltak, 1 héten belül már a készülékek is fel voltak szerelve. A beszerelés után még fel is takarítottak maguk után. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki profi céggel szeretne dolgoztatni.
Bemutatóterem: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45.

DÉL-ALFÖLDI KLÍMA KFT.

Lakossági és ipari klímaberendezések.

Mivel foglalkozunk?

Lakossági klímaberendezések, hőszivattyúk értékesítése és telepítése. Klíma karbantartás, szerviz, szivárgásvizsgálat, légtisztítók értékesítése.
Kereskedelmi és ipari klímarendszerek, klíma előcsövezés, szellőztető rendszerek, folyadékhűtők, hőszivattyúk, központi porszívó rendszer, viszonteladói és alvállalkozói kapcsolattartás, projekt értékesítés, beszerzés. Cégünk 2003 óta foglalkozik lakossági és ipari klímarendszerek értékesítésével, telepítésével, karbantartásával, javításával.

Célunk, hogy a klímatechnikai kivitelezés (lakossági, ipari) és a technológiai hűtés üzemeltetése, kivitelezése terén szerzett tapasztalatainkat hatékonyan átültessük a műszaki területeken fellelhető szinergiák kihasználásával. Ezáltal egy olyan vállalkozássá váltunk, amely dinamikusan fejlődik és megbízható anyagi és műszaki háttérrel rendelkezik. Hiszünk a lassabb, ám biztos növekedésben, amely szilárd alapokra épül, megerősítve azokat. Figyelembe véve az Ügyfeleink problémáit és vágyait, olyan megoldásokat nyújtunk, melyek valós és hosszú távú elégedettséget biztosítanak.

Mottónk: „Csúcsminőséget az ügyfélnek”

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk az innováció és a csúcstechnológia iránt. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kapják. Mindig az Ön igényeihez igazodva kínálunk személyre szabott, modern és gazdaságos klímatechnikai, valamint épületgépészeti megoldásokat. Szakembereink folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakész tudással segíthessék Önt. Szenvedélyünk a dinamikusan fejlődő klímatechnikai és gépészeti technológiák folyamatos megismerése, mert hisszük, hogy a modern technológia által nyújtott lehetőségekkel kiemelkedő eredményeket érhetünk el. Örömmel várjuk kedves ügyfeleinket telephelyünkön, ahol a Daikin HCE elvárásainak megfelelő bemutatóteremmel állunk rendelkezésére.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, és tevékenységünk során számos környezetbarát megoldást alkalmazunk. Célunk az, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, és fenntartható módon működjünk. Azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek összhangban vannak a természettel és hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez. A környezetvédelem fontosságát szívünkön viseljük, és büszkén vállaljuk, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a tiszta és egészséges környezet megőrzéséhez. Telephelyünk épületén napelemes rendszer üzemel, amely megbízhatóan szolgáltatja az áramot, míg a Daikin hőszivattyú biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. A telepített modern és megújuló energiaforrások révén üzemeltetési költségünk gyakorlatilag egyenlő a nullával. Ez nemcsak környezetbarát megoldásaink előnye, hanem a hosszú távú fenntarthatóságot is biztosítja számunkra. Törekvésünk, hogy példát mutassunk a hatékony és felelős energiagazdálkodás terén, és megmutassuk ügyfeleinknek, hogy a környezettudatosság és a gazdaságosság kéz a kézben járnak.

Ügyfélközpontú hozzáállás

Cégünk alapelve az ügyfélbarát és emberközpontú szemléletmód, melynek minden területen kiemelt jelentőséget tulajdonítunk. Az emberek segítése és támogatása mindennapi tevékenységünk középpontjában áll. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb érték számunkra. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk kollégáinkra és szakembereinkre, hiszen hiszünk abban, hogy az elégedett és motivált csapat kulcsfontosságú a sikeres munkavégzéshez. Cégünkben arra törekszünk, hogy támogató és inspiráló környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink jól érzik magukat, és pozitív légkörben végezhetik munkájukat.
„Hiszünk abban, hogy az emberi kapcsolatok és az ügyfélközpontú megközelítés a sikerünk alapja.”

~Tornyi Koppány – CEO

Velük már együtt dolgoztunk

Referenciáink

Algyői faluház
SZTE ÁJTK
Szentes Frigó Kft, Szentes
Ménes Birtok, Hangai Fogadó, Mezőhegyes
Pappas Autó Magyarország Kft, Szeged
Domaszék Sportcsarnok
Kiszombor, Egészségház
NAV Szeged, Irodaépület
Gyermek Klinika, Szeged
Deák Delta Kft, Szeged
Tiszafüredi Főügyészség
Móradombi Sportcsarnok, Mórahalom
MOL Gázmotoros Épület, Algyő
Szegedi Vadaspark, Tapírház
SZGD Irodaház, Szeged
Tiszafüred Ügyészség
SZKT Irodaház, Szeged
SZTE Mikrobiológiai Tanszék, Szeged
GYODA Kerítésrendszer Csongrád megyei állomáspontokon, konténerirodák
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit Kft.
Csongrád Megyei Rendőrkapitányság
Szegedi Rendőrkapitányság
Újszegedi Rendőrőrs
Tarjáni Rendőrőrs
Mórahalom, Sportpálya kiszolgáló épület
Elektrotech Kft, Kistelek
Elektrotech Kft, Algyő

Szegedi Határőr Laktanya
Katasztrófavédelem, Szeged
Röszke Határátkelőhely FRONTEX iroda
Délút Kft, Algyő
Borbála Fördő, Algyő
Levendula Hotel, Algyő
Szetáv Zrt. Irodaház, Szeged
Diagnoscan Magyarország Kft, Szeged
Szögedi Halászcsárda, Budapest
SunCity Szabadidőközpont, Hódmezővásárhely
Piarista Gimnázium és Kollégium, Szeged
Feil Diamond Kft, Szeged
NL-Green Kft, Mórahalom
Zerlux Hungary Kft, Szeged
Békés Drain Kft, Szeged
Weöres Sándor Általános Iskola, Szeged
Fodor József Szakközépiskola Kollégium, Szeged
Tarján III. Általános Iskola, Szeged
Diapolo Kft, Budapest
Ativizig, Szeged
Lapker Zrt
Szenti Panzió, Győr
Rádió88, Szeged
Pizza Futár, Szeged
Szegedi Vízmű Zrt
Szegedi Törvényszék
SZTE II. kórház bővítés, Addiktológia, Szeged
NBSZ, Kecskemét

Enersys Kft apartmanház, Mórahalom
Orvosi Rendelőintézet, Tótkomlós
SZTE Nukleáris Medicina, Szeged
SZTE 410 ágyas klinika (Újklinika)
Csongrád Megyei Mentőállomás Központ, Szeged
ELI Lézerközpont, Szeged
Borbála Fürdő, Gyevitur Kft, Algyő
Algyői Fehér Ignác Általános Iskola
AKTV Kft, Algyő
Pyrogroup Kft, Szeged
Probart Kft Vendégház, Kistelek
EX-ANTE Nyomda, Mórahalom
Produkteam Kft, Szeged
Jaff Holz Ungarn Kft
Kecskemét, Knorr Bremse
MÁV FKG, Budapest
Vodafone Árkád Szeged
Orsay Árkád Szeged
Claires Árkád Szeged
C&A Csaba Center, Békéscsaba
Cégbíróság, Szeged, Tábor u.
Csongrád Járásbíróság
Hódmezővásárhely Járásbíróság
Szentes Járásbíróság
Peren kívüli iroda, Szeged
Szeged, BL Luxusapartman, Szeged
SZTE Anyagcsere Labor. Szeged, Klinikakert
Csalánosi Csárda, Budapest
Szegedi Ítélőtábla
TimarBencePhotographer
T-szer Kft, Szeged, Ipartelep
Brose Hungary Kft, Kecskemét, Mercedes-Benz Ipartelep

SZTE Fizika Tanszék, Szeged
SZTE Mérnök Kar, Szeged
Olimpiai Központ Kajak-Kenu Evezős pálya, Szeged MATY-ÉR
Ford Hovány Autószalon, Szeged, Algyői u.
Schlumberger Logelo Inc, Algyő Ipartelep
Atys-Co Kft, Budapest
Atys-Co Kft, Algyő Ipartelep
MOL Nyrt, Földalatti gáztároló kiszolgáló épületei. Algyő
IKV Irodaépület, Szeged
IKV Raktár, Szeged
Mórahalom Városháza
SPAR. Szeged, Szentháromság u.
AGIP Töltőállomás. Szeged, Vásárhelyi P. u.
Szegedi Szennyvíztisztító telep.
Szegedi Rendészeti Szakközépiskola
Alföld-Szeged Kft, Szeged
Nagyfa Alföld Kft, Szeged
Csongrád Megyei Ügyészség, Szeged
Ságvári Gyakorló Gimnázium Kollégium, Szeged
Orvosi Rendelőintézet. Szeged, Csanádi u.
MÁV ZRt. Szegedi Igazgatóság
MÁV Ingatlankezelő Kft. Dél-Alföldi régió.
Contitech, Szeged.
Contitech, Makó
Kisteleki Kábelgyár

Midea Szeged
All Category