Shop

MDV RM3C-079B-OU multisplit kültéri egység(7,9kW)

530,860Ft

- +
Cikkszám: RM3C-079B-OU Kategória: Címkék: , ,
Share

MDV RM3C-079B-OU multisplit kültéri egység

A termék külön kültéri egység,hozzá maximum 3 darab beltéri egység csatlakoztatható, melyek külön rendelhetőek!

Az MDV RM3C-079B-OU új fejlesztésű multi split kültéri egysége a maximális energiatakarékosság figyelembevételével lettek kifejlesztve. Minden teljesítmény igényre takarékos üzemeltetési megoldást biztosítanak. A beltéri egységek több típusa variálható a hűtő-fűtő teljesítmény szerint, legyen az egy két beltéri beltéri egységes megoldás vagy akár egy öt beltéri egységes komplett klíma rendszer, amely akár egy egész családi ház hűtés-fűtés igényét ellátja. Az MDV multi split kültéri egységekben a legmodernebb fejlesztésű inverteres kompresszor és ventilátor motor található. Így az esetlegesen felmerülő rész teljesítmény is gazdaságosan kiszolgálható. A multi split klíma rendszereknél nem életszerű az, ha a beltéri egységek teljesítményét összeadva választunk kültéri egységet, ha ezt egy családi házba szeretnénk telepíteni! A kültéri egységek a névleges teljesítmény felett 40-70% plussz hűtési igényt is ki tudnak szolgálni, ha az összes beltéri egységnek mennie kell! Egy irodai felhasználás esetén viszont pont a beltéri össz teljesítmény szerint kell multi split kültéri egység teljesítményt választani. A MIDEA multi split klíma rendszerek vitathatatlan előnye az elegancia. Egy jól átgondolt épületen nem lehet minden ablak alatt egy mono split kültéri egység. A multi split légkondit választó megrendelők törekednek a minőségre, komfortfa, a stílusosságra és az átgondolt kialakításra. A multi split kültéri egységek zajszintje rendkívül alacsony, alig magasabb mint egy mono split kültéri egység hangja. Egy jól elhelyezett kültéri egység egy rejtett hűtőköri csövezéssel hosszú távon szolgálja az épület lakóit használóit. Érdemes az ilyen rendszereket az építés vagy felújítás fázisában kiépíteni.

Az MDV gyártóról

Az MDV a már jól ismert kínai óriás cég a Midea egyik legsikeresebb nem saját márkanév alatt forgalmazott terméke. A MIDEA a világ második legnagyobb klíma gyártója. Az MDV márkanév az elmúlt években Közép és Nyugat- Európában főként a lengyel és spanyol piacokon bizonyított. E sikereket és a termék műszaki stabilitását látva a Dél-Alföldi Klíma Kft. 2015-től is értékesíteni kezdte az MDV lakossági légkondicionáló család modelljeit. Az oldalfali légkondicionálók mellett az importőr folyamatosan szélesíti az elérhető készülékek skáláját, kiterjesztve azt az úgynevezett commercial (CAC-kereskedelmi) ipari szegmensre is.

A legtöbb gyártó nem saját márkás termékeivel szemben az MDV készülékeket nem csak kifejezetten a közép-kelet-európai időjárási viszonyokra tervezték, hiszen időjárásunk folyamatosan változó jellege és az MDV termékek várhatóan, tervezett hosszú élettartama miatt nem lett volna elegendő csak a jelenleg várható viszonyoknak megfelelni. Éppen ezért a gyártó az összeurópai időjárási trendeket és szélsőségeket figyelembe véve alakította ki az MDV kültéri egységek műszaki sajátosságait. Mindezen tényeket alapul véve az importőr 5 év jótállástt vállal az MDV lakossági oldalfali légkondicionáló berendezéseire. Legyen Ön is büszke MDV tulajdonos és élvezze a készülék minden előnyét! További információért forduljon a Dél-Alföldi Klíma Kft szakképzett értékesítőihez! A Dél-Klíma lakossági klíma bemutatótermében, a Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. sz alatt megtekinthető az MDV klima aktuális beltéri egysége.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.