Shop

MDV NEXT NTA-026B-IU multisplit beltéri egység(2,6 kW)

80,010Ft

- +
Cikkszám: NTA-026B-IU Kategória: Címkék: , ,
Share

MDV NEXT NTA-026B-IU

Az MDV NEXT NTA-026B-IU lakossági, inverteres, hűtő-fűtő split klíma készülék a MIDEA induló kategóriás oldalfali, split klímaberendezések(beltéri) minőségével egyezik meg. Az MDV klímaberendezések az alacsony áruk mellett kiváló minőséget képviselnek. Az Alacsony árért cserébe viszont néhány paraméterében gyengébb viszont a MIDEA klíma készülékeknél. Fűtési üzemmódban alacsonyabb a hatékonysági mutató, a beltéri egység légterelőjének a bal-jobb irányúállíthatósága nem motoros, hanem kézi, nincs WIFI modul alap tartozékként. Viszont, ha ezek hiánya nem nagy probléma, akkor egy MIDEA minőség elérhető olcsó áron. Az 5 év teljes körű jótállás kimagaslóan jónak számít ebben az ár kategóriában. Az MDV klíma készülék főbb paraméterei az alábbiak: Alacsony hűtőközeg érzékelés, LOW ambient üzemmód, vészhelyzeti üzemmód, 1 W készenléti üzemmód12 fokozatú beltéri ventilátor, 5 fokozatú kültéri ventilátor, mono és multi kompatibilitás, nagy sűrűségű szűrő, turbo üzemmód, lamella memória funkció, hideg légáram vezérlés fűtés üzemmódban, időzítő, jelzőhang némítás, automatikus újraindítás, cold catalyst szűrő, függóleges rányú légterelés.

Az MDV gyártóról

Az MDV a már jól ismert kínai óriás cég a Midea egyik legsikeresebb nem saját márkanév alatt forgalmazott terméke. A MIDEA a világ második legnagyobb klíma gyártója. Az MDV márkanév az elmúlt években Közép és Nyugat- Európában főként a lengyel és spanyol piacokon bizonyított. E sikereket és a termék műszaki stabilitását látva a Dél-Alföldi Klíma Kft. 2015-től is értékesíteni kezdte az MDV lakossági légkondicionáló család modelljeit. Az oldalfali légkondicionálók mellett az importőr folyamatosan szélesíti az elérhető készülékek skáláját, kiterjesztve azt az úgynevezett commercial (CAC-kereskedelmi) ipari szegmensre is.

A legtöbb gyártó nem saját márkás termékeivel szemben az MDV készülékeket nem csak kifejezetten a közép-kelet-európai időjárási viszonyokra tervezték, hiszen időjárásunk folyamatosan változó jellege és az MDV termékek várhatóan, tervezett hosszú élettartama miatt nem lett volna elegendő csak a jelenleg várható viszonyoknak megfelelni. Éppen ezért a gyártó az összeurópai időjárási trendeket és szélsőségeket figyelembe véve alakította ki az MDV kültéri egységek műszaki sajátosságait. Mindezen tényeket alapul véve az importőr 5 év jótállástt vállal az MDV lakossági oldalfali légkondicionáló berendezéseire. Legyen Ön is büszke MDV tulajdonos és élvezze a készülék minden előnyét! További információért forduljon a Dél-Alföldi Klíma Kft szakképzett értékesítőihez! A Dél-Klíma lakossági klíma bemutatótermében, a Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. sz alatt megtekinthető az MDV klima aktuális beltéri egysége.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!
Tovább a Midea importőr oldalára

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.