Shop

Midea MA-09NXD0-I-WIFI Blanc Multisplit beltéri

63,500Ft

- +
Cikkszám: MA-09NXD0-I-WIFI Kategória: Címkék: , , ,
Share

MIDEA MA-09NXD0-I-WIFI Blanc multisplit

A termék multisplit rendszerhez csatolható beltéri egység!

A MIDEA MA-09NXD0-I-WIFI Blanc multisplit állandó légmennyiség-szabályozó technológiával van felszerelve.A termék automatatikus újraindítással rendelkezik, emellett alvás automata üzemmóddal is. Turbó üzemmód, és időzítő funkcióval is el van látva.5 fokozatú kültéri ventilátor segít a megfelelő hőmérséklet biztosításának elérésében.Alacsony hűtőközeg érzékelés és vezetékes távirányító is a termék részei. A gyári beépített karterfűtés és csepptálcafűtés mellé még opcionális univerzális wifi is igényelhető.Garantált Midea minőség.

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.Mára Midea vezető branddé vált Kínában. A vállalat folyamatosan globalizálja a tevékenységeit, így többek között Vietnamban, Belorussziában, Egyiptomban, Argentínában és Indonéziában is találhatunk gyártóegységeket, amelyek a jövőben továbbiakkal bővülnek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Műszaki adatok

Név Érték

Fűtőteljesítmény
2,10 kW

Hűtőteljesítmény
2,60 kW

Tápfeszültség
220-240V,50Hz,1Fázis

SEER
6,20 W/W

Légszállítás
520/460/340 m³/h

Hangteljesítményszint
54 dB(A))

Nettó méretek (szél. x mag. x mély.)
805 x 285 x 205 mm

Folyadékcső méret
6,35 mm

Gázcső méret
9,52 mm

Ajánlott helyiség méret
12 – 18 m²

Max. csőhossz
25 m

Max. kültéri-beltéri szintkülönbség
10 m

Működési tartomány (hűtés)
-15 – 50 °C

Működési tartomány (fűtés)
-25 – 30 °C

Nettó tömeg
7,9 kg

SCOP (-7°C-os külső hőmérsékleten mérve)
4,0 W/W

SCOP (+2°C-os külső hőmérsékleten mérve)
4,9 W/W
All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.