Shop

Midea Xtreme Save MG2X-09-SP inverteres split klíma (2.6 kW)

266,700Ft

Midea MG2X-09-SP WIFI Xtreme Save split (R32, 2.6 kW)
Ez a beltéri egység mono- és multisplit összeállításban is megvásárolható.
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A++/A+
Wifi modullal
Beltéri és kültéri egység
Jótállás: 5 év

Letölthető termékkatalógus:

Midea Lakossági klíma katalógus

- +
Cikkszám: MG2X-09-SP Kategória: Címkék: , , ,
Share

Midea Xtreme Save MG2X-09-SP inverteres split klíma

A Midea Xtreme Save MG2X-09-SP inverteres split klíma az energiahatékonyság egy új dimenzióját képviseli. Precíziós szabályzó algoritmusa segít az energiamegtakarításban, emellé a nagy hatékonyságú Quattro inverteres technológia társul, amely lehetővé teszi a kompresszor folyamatos szabályozását. Aktív energiaszabályzással rendelkezik, illetve az ECO Mód (25%-os részterhelés esetén) is a termék része. Opcionális Multi Function Board* igényelhető a termékhez.
Gyári WIFI vezérléssel, csepptálca-és karterfűtéssel is el van látva, emellett fontos megemlíteni a négyirányú légterelést és a vészhelyzeti üzemmódot is. Lágy légáramot biztosít, 5 fokozatú kültéri ventilátorral és Follow Me funkcióval is rendelkezik. Alvás automata üzemmód és 1W készenléti üzemmód könnyíti meg a mindennapi felhasználást és az energiatakarékosságot. Kétirányú csőcsatlakozással, automatikus újraindítással és időzítő funkcióval van felszerelve. A Midea Xtreme Save MG2X-09-SP inverteres split klíma felszereltségei közé tartoznak többek között a Lamella memória funkció, a pi-alakú szerelőlap és a Golden Fin hőcserélő bevonat is. Fontos megemlítenünk a hűtőközeg szivárgás érzékelés funkciót, a turbó fokozatot és a 8 Celsius fokos temperáló fűtést is. Mindezek mellett a termék hordozza magával a mindenkori Midea minőséget, ami az összes Midea termékhez párosul. A Midea gyártó világszerte rengeteg pozitív értékeléssel és elégedett vásárlóval könnyíti meg a vásárló döntését klímavásárláskor történő márkaválasztásnál. Akár A+++ energiaosztály.

*Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.

Midea Xtreme Save oldalfali inverteres split klíma tulajdonságai:

  • Beépített Wi-Fi vezérlés: a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is vezérelhetjük, ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk a hőmérsékletet, az időzítőjét beállíthatjuk, stb…
  • Éjszakai alvás üzemmód: a készülék a megadott paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.Xtreme Save
  • Szuper hűtés üzemmód: maximális teljesítmény egy gombnyomásra; a kifújt levegő hőmérséklete 40 másodpercen belül eléri a 23 Celsius fokot.
  • Csepptálca fűtés: télen, fűtés üzemmódban a kültéri egység a kültéri levegőből  hőt von el, ezáltal a hűtőbordákra a köd és a pára képes ráfagyni. A készülék intelligens leolvasztással rendelkezik, és időközönként leolvasztja magát. A leolvasztás során az olvadt víz a csepptálcába folyik, és amennyiben nincs csepptálca fűtés, a leolvadó víz újra megfagyhat, és ez további gondokat okozhat. Azon kívül, hogy jégcsapok lóghatnak a klímáról, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma tartószerkezete.
  • Karterfűtés: a kompresszor hidegben is már indításkor  optimális hatásfokkal üzemel a kompresszortartályba integrált fűtésnek köszönhetően.
  • 4 irányú légáram: a készülék vízszintes és függőleges irányban is tereli a levegőt, így a helyiség legeldugottabb helyeire is eljuttatva a hűtött,  a fűtött, illetve a megtisztított levegőt.
  • 5 fokozatú kültéri ventilátor: a midea xtreme save 5 fokozatban tudja szabályozni a kültéri ventilátor sebességét.
  • Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.
  • 24 órás időzítő: a készüléket lehet időzíteni kikapcsolásra, de akár bekapcsolásra is.
  • Energiatakarékos (ECO) üzemmód:  ECO üzemmódban  a kisebb energiafelhasználás érdekében alacsonyabb motorfordulaton üzemel a készülék.

 

Komfort X Energiahatékonyság

Takarítson meg több pénzt a Midea iECO móddal felszerelt légkondícionálóival! Egyszerűen kapcsolja be a Midea légkondícionálóját és válassza az „iECO” módot a teljes éjszakai energiatakarékos kényelem érdekében. A rendkívül alacsony energiaigény tudatában még pihentetőbb az alvás !

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzáskörzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Minden Midea termékre 5 év a kiterjesztett jótállás, amennyiben rendszeresen elvégzésre kerül a klíma karbantartása!

Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg termékeinket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Letölthető dokumentumok

Megfelelőségi nyilatkozat

Midea Xtreme Save használati útmutató

Midea Xtreme Save távirányító használati útmutató

Midea Xtreme Save 2,6 kW  H-tarifa igazolás MVM

Midea Xtreme Save klíma

Érdekelhetnek még…

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.