Shop

MIDEA MSAGCU-18HRFNX XTREME SAVE multisplit beltéri egység

135,890Ft

Letölthető termékkatalógus:

Midea Lakossági klíma katalógus

- +
Cikkszám: MSAGCU-18HRFNX Kategória: Címkék: , ,
Share

Beltéri egység multisplit rendszerhez

XTREME SAVE

A MIDEA Xtreme Save az energiahatékonyság egy új dimenzióját képviseli. Preciziós szabályzó algoritmusa segit az energiamegtakarításban, emellé a nagy hatékonyságú Quattro inverteres technológia társul. Aktív energiaszabályzással rendelkezik, illetve az ECO Mód(25% os részterhelés esetén) is a termék része. Opcionális Multi Function Board igényelhető a termékhez.
Gyári WIFI vezérléssel, csepptálca-és karterfűtésselis el van látva, emellett fontos megemlíteni a négyirányú légterelést és a vészhelyzeti üzemmódot is. Lágy légáramot biztosít, 5 fokozatú kültéri ventilátorral és Follow Me funkcióval is rendelkezik. Alvás automata üzemmód és 1W készenléti üzemmód könnyíti meg a mindennapi felhasználást és az energiatakarékosságot. Kétirányú csőcsatlakozással, automatikus újraindítással és időzítő funkcióval felszerelt. Felszereltségei közé tartoznak többek között a Lamella memória funkció, a pi-alakú szerelőlap és a Golden Fin hőcserélő bevonat is. Fontos megemlítenünk a hűtőközeg szivárgás érzékelés funkciót, a turbó fokozatot és a 8 Celsius fokos temperáló fűtést is. Mindezek mellett a termék hordozza magával a mindenkori Midea minőséget, ami az összes Midea termékhez párosul. A Midea gyártó világszerte rengeteg pozitív értékeléssel és elégedett vásárlóval könnyíti meg a vásárló döntését klímavásárláskor történő márkaválasztásnál. Akár A+++ energiaosztály.

Komfort X Energiahatékonyság

Takarítson meg több pénzt a Midea iECO móddal felszerelt légkondícionálóival! Egyszerűen kapcsolja be a Midea légkondícionálójat és válassza az iECO módot a teljes éjszakai energiatakarékos kényelem érdekében. Rendkívül alacsony, energiaigény tudatában még pihentetőbb az alvás !

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.