Shop

Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT osztott hőszivattyú beépített HMV tárolóval 8kW (190l)

3,610,610Ft

Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT190
HMV tartály: 190 liter
SEER/SCOP:  8,21/5,21
H-tarifa igényelhető erre a készülékre!

Letölthető termékkatalógus:

M-THERMAL  hőszivattyú katalógus 2022

- +
Cikkszám: MHA-V8W/D2N8-B-IWT (190l) Kategória:
Share

Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT osztott hőszivattyú beépített HMV tárolóval 8kW (190l)

A Midea  M-Thermal  hőszivattyú  termékcsalád magas rugalmasságot és széleskörű felhasználási lehetőségeket nyújt tulajdonosának. A Midea levegő-víz hőszivattyúi jelenleg R32 hűtőközeggel elérhetőek a magyarországi piacon. A két készülékkialakítás között (split és monoblokk) a legfontosabb különbség, hogy míg a monoblokk kialakítású készülék kompakt, tehát a hidraulikus egységeket is magában foglalja, addig a split (osztott) kivitelnél a hidraulikus elemek a készüléken kívül egy úgynevezett hidarulikus beltéri egységben vannak elhelyezve, ami nagyobb rugalmasságot jelent a tervezés és a telepítés során. Split készülékek esetében szintén két típus különböztethető meg: beépített HMV tárólós és beépített HMV tároló nélküli kivitel. Mind a mono, mind a split készülékek A++/A+++ energiahatékonyságibesorolással rendelkeznek, ami jelentősen hozzájárul a készülékek környezetre gyakorolt hatásának korlátozásához.

A Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT osztott hőszivattyú beépített HMV tárolóval 8kW (190l) a legjobb ár érték arányú levegő-víz hőszivattyú. Akár felújít vagy egy új ingatlant épít a legjobb választás a MIDEA. A kínai MIDEA a világ vezető klíma és hőszivattyú gyártója. Környezetbarát technológiák alkalmazásával a hőszivattyúk kiválóan hasznosítják a megújuló energiaforrásokat, fűtésére-hűtésére vagy akár használati melegvíz előállítására is alkalmasak. A hőszivattyús technológia nem új keletű dolog, a modern épületgépészetben is több évtizede alkalmazzák már. Mára viszont elérhető árú tömeggyártású termék lett belőle, amely a lakossági szegmensben is komoly teret nyert. A jövő technológia hamarosan felváltja a megszokott energiahordozók használatát. A fölgáz alkalmazását néhány éven belül kormány rendelet fogja tiltani. Egy modern levegő víz hőszivattyú egy napelemes rendszerrel kombinálva ingyenesen tudja biztosítani az épület fűtését hűtését és a használati melegvíz előállítását is. A környezettudatosság jegyében fejlesztette a kínai gyártó a Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT osztott hőszivattyúkat. Gondoljon a jövőre és használjon környezetbarát energiatakarékos és fosszilis energiáktól mentes fűtési-hűtési rendszert otthonában! A Dél-Alföldi Klíma Kft egész évben rendelkezésére áll Szegeden és vonzáskörzetében a hőszivattyús rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával. Jöjjön el az algyői telephelyünkre ahol egy demó házként funkcionáló irodaépületben megtekintheti saját szemével, hogy hogyan működik egy levegő-víz hőszivattyús rendszer, napelemmel kombinálva. Válassza Ön is az ingyen fűtést és a nulla rezsiköltséget!

Osztott hőszivattyú+beépített HMV tartály

A hidraulikus blokk felmelegíti a rendszerben lévő vizet a kültéri egység hűtőközegének segítségével. A felmelegített víz ezután cirkuláció segítségével jut el az alkalmazási területekre (padlófűtés, radiátorok, használati melegvíz, fan-coil beltéri egységek).

Magas energiahatékonyság

Hatékonyabb kompresszorműködés a szívógázhűtéses kompresszortechnológia segítségével. R32 hűtőközeg: 100% fűtési kapacitás -7°C külső hőmérsékleten.

Iker-forgódugattyús kompresszor

Az iker-forgódugattyús komresszor 30%-kal kevesebb energiát használ, mint a hagyományos kompresszorok, ugyanakkor szélesebb működésitartományt és alacsonyabb zajszintet biztosít a Midea MHA-V8W/ D2N8-B-IWT M-Thermal osztott hőszivattyúk kültéri egységeinek.

Bordáscsöves hőcserélő

A nagy teljesítményű fin-coil típusú hőcserélőt a készülék légoldalán alkalmazzák. Az új kialakítású belső csőbordák kibővítik a hőcserélő felületét, valamint csökkentik az ellenállást, így több energiát takarítanak meg és javítják a hőcserélő teljesítményét. A hidrofil fólia bevonatok és a belső rézcsövek optimalizálják a hőcserét. A speciális kék bevonat hozzájárul a bordák hosszú élettartamához, megvédi a hőcserélőt a levegő, víz és más korrozív anyagokellen (nem nyújt védelmet az extrém korrózív anyagok ellen, mint például erős kemikáliák vagy tengerközeli sós levegő)

MSmart Home APP

  • átlátható felület
  • kétzónás vezérlés
  • rendszerállapot ellenőrzés
  • kényelmes távoli vezérlés
  • villamos energiafogyasztás számítás
  • ECO mód: energiatakarékos üzemmód
  • naptár és időzítő funkció beállítás

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Mideának, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Márka

Midea

Fűtőteljesítmény

8,3 kW

Hűtőteljesítmény

6,55 kW

Tápfeszültség

230V 1 fázis

Fűtőbetét

3kW

SEER

8,21

SCOP (-7°C, külső)

5,21

Működési tartomány (fűtés)

-25 – 35C°

Működési tartomány HMV üzem

-25 – 43C°

Működési tartomány (hűtés)

-5 – 43C°

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.