Shop

Midea MGC-V14W/D2RN1 Kompakt mini folyadékhűtő

Cikkszám: MGC-V14W/D2RN1 Kategória: Címkék: , ,
Share

Midea MGC-V14W/D2RN1 Kompakt mini folyadékhűtő

A terméket egyéni,esetenként változó árral lehet megvásárolni, kérjük vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot

A Midea MGC-V14W/D2RN1 kompakt mini folyadékhűtő igen elismert hála a széles alkalmazási lehetőségeinek.Vezetékes távszabályzóval felszerelt, és igen könnyen üzembe helyezhető.DC ventilátor és magas hatékonyságú vizszivattyúja mellett beépített áramlásőr és nagy teljesítményű hőcserélő is építő elemei a terméknek.
Beépített tágulási tartály és beépített hőszivattyú a DC inverter kompresszorral együtt segítik a széles üzemi hőmérséklet tartomány létrejöttét.

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.