Shop

Midea MDV-V105W/DN1 Mini Kültéri egység

Cikkszám: MDV-V105W/DN1 Kategória: Címkék: , ,
Share

Midea MDV-V105W/DN1 Mini Kültéri egység

A terméket egyéni,esetenként változó árral lehet megvásárolni, kérjük vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot

Midea MDV-V105W/DN1 Mini kültéri egység.
A mini kültéri egység(8-15.5 kW) DC inverter kompresszorral és DC ventilátor motorral van felszerelve.Max. 18kW-os teljesítmény és maximum 9 csatlakoztatható beltéri egység és fejlett olajvezérlő technológia.Csendes működés és intelligens leolvasztási technológia.
Egyszerű kommunikációs kábelezés,autó címzés funkció és egyszerű karbantartás.
Az individual kültéri egység(20-45kW) DC inverter kompresszorral és DC ventilátor motorral van felszerelve. Max 45 kW-os teljesítmény, akár 15 darab csatlakoztatható beltéri egységgel lehetővé teszi a változatos felhasználást.Külső statikus nyomás max 40 Pa. Természetesen a festett olajvezérlő technológia és a csendes működés ennél a terméknél alapvető funkciók.Intelligens leolvasztási technológia és egyszerű kommunikációs kábelezés valamint auto címzés funkció.Az egyszerű karbantartásnak köszönhetően kellemes használói élményt biztosít..

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.