Shop

Midea MC-SU30-RN1L moduláris folyadékhűtő

Cikkszám: MC-SU30-RN1L Kategória: Címkék: , ,
Share

Midea MC-SU30-RN1L moduláris folyadékhűtő

A terméket egyéni,esetenként változó árral lehet megvásárolni, kérjük vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot

A Midea MC-SU30-RN1L moduláris folyadékhűtő nagy teljesítményű hőcserélővel és csendes üzemmóddal van felszerelve. Könnyű vezérelhetőség mellett az intelligens leolvasztási technológia és a gyors hűtés-fűtés funkciók jellemzik.Opcionálisan igényelhető Modbus gateway és beépítethető áramlásőr. Vezetékes távszabályzó és integrált inverterpanel(MC-SU30/60/90-RN1L).

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category