Shop

MIDEA HRV-D1500(A) hővisszanyerős szellőztető

1,223,010Ft

Típus: HRV-D1500 hővisszanyerős szellőztető (DC Inverter)

Garancia: 3 év

3 készleten

- +
Cikkszám: HRV-D1500(A) Kategória: Címkék: , ,
Share

MIDEA HRV-D1500(A) hővisszanyerős szellőztető

A Midea HRV-D1500(A) hővisszanyerős szellőztető berendezés a maximális komfort és az alacsony energiafogyasztás figyelembe vételével lett kifejlesztve. A Midea HRV-D1500(A) hővisszanyerős szellőztető berendezés biztosítja az ön és környezete maximális levegő minőségének elérését. A MIDEA HRV-D1500(A) hővisszanyerős szellőztető kiváló ár-érték arányú készülék. A kínai MIDEA a világ egyik legnagyobb klíma, hőszivattyú és szellőztető berendezés gyártó. A hővisszanyerés segítségével az elhasznált levegő a kidobáskor a hő energiájának 85-95 % át átadja a beszívott friss, hideg levegőnek. A keresztáramú hővisszanyerő betétnek köszönhetően rengeteg fűtési energia takarítható meg azáltal, hogy a belső térben marad a levegő hőmennyiségének egy jelentős része. Fontos tudni hogy az ilyen rendszerek ben a beszívott levegő szűrhető valamint a vezetékbe hangcsillapító beilleszthető így a belső komfort érzés maximális lehet. A hő visszanyerős szellőztető berendezések megoldást nyújtanak a pollenek épületen kívül tartására valamint a szálló por mennyisége is drasztikusan lecsökken a beltérben.

Egy jól megtervezett hővisszanyerős szellőztető rendszer azokban a helyiségekben ahol pára és szag keletkezik ott elszívja az elhasznált levegőt és a lakó szobákba, nappaliba pedig be fújja a friss, előmelegített, szűrt levegőt. A Dél-Alföldi Klíma Kft segítségére lehet a hővisszanyerős rendszerének megtervezésében értékesítésben és kivitelezésben majd a későbbi karbantartás során is. Szegeden és vonzáskörzetében számtalan családi ház és iroda szellőztetését tudja referenciaként magának a Dél-Klíma. A szellőztető csöveket célszerű fűtött térben vezetni. A ma épülő, modern családi házak esetében egy szellőztető rendszer is betervezésre kerül. Egy családi házas megoldásnál előnyt jelent az ha álmennyezetben vezethetőek a szellőztető csövek de megoldható a csővezeték monolit vasbeton födém ben is.

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Műszaki adatok

Név
Érték
Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
Légszállítás 1500 m3/h
Statikus nyomás 160 Pa
Hővisszanyerési hatásfok 77.8 %
Nettó tömeg 151 kg
Áramfelvétel 5.29 A
Zajszint 51 dB(A)
Nettó méretek (hosszúság x szélesség x magasság) 1600×1270×540 mm
All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.