Shop

MIDEA MHA-V16W/D2N8-B osztott hőszivattyú

2,038,350Ft

- +
Cikkszám: MHA-V16W/D2N8-B Kategória: Címkék: ,
Share

MIDEA MHA-V16W/D2N8-B osztott hőszivattyú

A Midea MHA-V16W/D2N8-B hőszivattyú legjobb ár érték arányú levegő-víz hőszivattyú. Akár felújít vagy egy új ingatlant épít a legjobb választás a MIDEA. A kínai MIDEA a világ vezető klíma és hőszivattyú gyártója. Környezetbarát technológiák alkalmazásával a hőszivattyúk kiválóan hasznosítják a megújuló energiaforrásokat, fűtésére-hűtésére vagy akár használati melegvíz előállítására is alkalmasak. A hőszivattyús tecnológia nem új keletű dolog, a modern épületgépészetben is több évtizede alkalmazzák már. Mára viszont elérhető árú tömeggyártású termék lett belőle, amely a lakossági szegmensben is komoly teret nyert. A jövő technológia hamarosan felváltja a megszokott energiahordozók használatát. A fölgáz alkalmazását néhány éven belü kormány rendelet fogja tiltani. Egy modern levegő víz hőszivattyú egy napelemes rendszerrel kombinálva ingyenesen tudja biztosítani az épület fűtését hűtését és a használati melegvíz előállítását is. A környezettudatosság jegyében fejlesztette a kínai gyártó a Midea hőszivattyúkat. Gondoljon a jövőre és használjon környezetbarát energiatakarékos és fosszilis energiáktól mentes fűtési-hűtési rendszert otthonában! A Dél-Alföldi Klíma Kft egész évben rendelkezésére áll Szegeden és vonzáskörzetében a hőszivattyús rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával. Jöjjön el az algyői telephelyünkre ahol egy demo házként funkcionáló irodaépületben megtekintheti saját szemével, hogy hogyan működik egy levegő-víz hőszivattyús rendszer, napelemmel kombinálva. Válassza ön is az ingyen fűtést és a nulla rezsi költséget!

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Műszaki adatok


Név HB-A160/CDS90GN8-B M-Thermal hidromodul (R32) MHA-V16W/D2N8-B M-Thermal kültéri (R32, 16kW, 1 fázis)

Tápfeszültség
380-415V,50Hz,3Fázis 220-240V,50Hz,1Fázis

Hangteljesítményszint
43 dB 68 dB(A)

Folyadékcső méret
9,52 mm

Gázcső méret
15,9 mm

Max.víznyomás
0,3 MPa

Kiválasztott vízhőmérséklet működési tartománya fűtés üzemmódban
25 ~ 65

Kiválasztott vízhőmérséklet működési tartománya hűtés üzemmódban
5 ~ 25 °C

Nettó méretek (szél. x mag. x mély.)
420 x 790 x 270 mm 1118 x 865 x 523 mm

Nettó tömeg
39 kg 96 kg

Vízcsőcsatlakozó mérete
25 mm

Felvett teljesítmény (fűtés)
3,56 kW

SCOP 35 °C
4,62 W/W

SCOP (55⁰C)
3,41 W/W

SEER 18°C
6,75 W/W

Max. csőhossz
30 m

Hűtőközeg típusa
R32

Hűtőközeg töltet
1,84 kg

Működési tartomány (hűtés)
-5 – 43 °C

Működési tartomány (fűtés)
-25 – 35 °C
All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.