Shop

MIDEA MDDP-50DEN7-QA3 párátlanító(50l/nap)

77,470Ft

- +
Cikkszám: MDDP-50DEN7-QA3 Kategória: Címkék: ,
Share

MIDEA MDDP-50DEN7-QA3 párátlanító

A MIDEA MDDF-20DEN7-QA3 páramentesítő készülék tökéletes páratartalom szintet biztosít a környezetünkben. Az, hogy hogyan érezzük magunkat a lakásban vagy az irodában, a levegő hőmérsékletétől és a páratartalmától is függ. Az ideális páratartalom 40-60% közötti, ha ennél magasabb a páratartalom, akkor a pára lecsapódást követően akár penészedés is felléphet, ami egészségügyi kockázattal járhat. A MIDEA kínálatunkban kizárólag kompresszoros páramentesítő berendezések találhatóak, amelyek hatékonyan, a beállított értéknek megfelelő szinten párátlanítanak. Ha egyszer kipróbál egy kompresszroros párátlanítót, többet nem akar majd mást. Az egyetlen hátránya a magasabb zajszint, hálóba éjszakára nem való, aludni nem lehet mellette. 
A MIDEA páramentesítők teljesítményét a gyártók úgy adják meg, hogy ha a levegő hőmérséklete 30°C és a páratartalma 80%-os, akkor a megadott teljesítményre 24 óra alatt képes, a megadott teljesítény szint szerint tud párát tud kinyerni a levegőből. Ilyen körülmény Magyarországon nincs. Ha valamely érték eltér ettől, akkor a készülék hatékonysága csökken, de még így is messze a leghatékonyabb párátlanítást teszi lehetővé a MIDEA párátlanító készülékek. A MIDEA páramentesítő kiválóan alkalmas a kiteregetett ruhák gyors megszárítására. Az összegyűjtött kondenzátum desztilált víz, így félre lehet tenni a vasaláshoz.
Ha már penészes a fal, akkor azt javasoljuk, hogy először le kell mosni valamilyen, erre a célra ajánlott vegyszerrel, majd a párátlanítót folyamatosan működtetni kell. Ez alatt ki tud száradni a fal annyira, hogy az ideális páraszintet tartva ne legyen penészes újra.

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.
A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

All Category

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.